Single Digital Gateway

Gemeente Nieuwkoop: geregistreerd partnerschap melden

Als u in gemeente Nieuwkoop wilt trouwen of uw partnerschap wilt registeren, dan kunt u kiezen uit verschillende ceremonies.

Als u niet in Nederland bent geboren/getrouwd/gescheiden en/of niet de Nederlandse nationaliteit bezit adviseren wij u tijdig contact op te nemen met de gemeente. Het kan zijn dat u aanvullende documenten nodig heeft om te kunnen trouwen.

Wilt u in gemeente Nieuwkoop trouwen of uw partnerschap registeren, dan kunt u dit online regelen. Na uw reservering krijgt u van ons een bevestiging per e-mail met aanvullende informatie. Let op: wilt u op een andere locatie trouwen dan het gemeentehuis, neem dan eerst contact op met de trouwlocatie. Een kosteloos huwelijk/geregistreerd partnerschap kunt u niet online reserveren. Neem hiervoor telefonisch contact op met de gemeente. 

Online uw huwelijk of partnerschap regelen met DigiD

Beschikt u niet over DigiD of heeft u andere vragen neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 14 0172 of stuur een mail naar info@nieuwkoop.nl.

U betaalt kosten voor de aanvraag van een geregistreerd partnerschap. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente.

Bij een kosteloze ceremonie moet u rekenen op een wachttijd van ongeveer 4 maanden.

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met de gemeente Nieuwkoop

Bezoekadres

Teylersplein 1

2441LE Nieuwveen

Openingstijden
Maandag
8:30 - 17:00
Dinsdag
8:30 - 17:00
Woensdag
8:30 - 17:00
Donderdag
8:30 - 20:00
Vrijdag
8:30 - 13:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Laatst gecontroleerd op 7 december 2023