Single Digital Gateway

Over deze website

Sdg.rijksoverheid.nl wordt beheerd door het ministerie van Algemene Zaken. Op deze pagina vindt u meer informatie over de website.

Lees meer over

De website sdg.rijksoverheid.nl gebruikt cookies voor anoniem onderzoek naar gedrag van bezoekers op de site. Lees op Rijksoverheid.nl welke cookies worden geplaatst  en met welk doel. 

Op de inhoud van deze website is de Creative Commons zero verklaring (CC0) van toepassing. Als er onderdelen zijn waar CC0 niet geldt, dan geven we dat aan. Dit betekent dat u de inhoud van deze site mag hergebruiken, behalve als bij een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld een document) staat dat voor dat onderdeel een auteursrechtelijke uitzondering geldt.

Voor foto's geldt de CC0 niet. U mag geen foto van deze website hergebruiken, behalve als bij een foto staat dat het wel mag.

Ontdekt u een zwakke plek of kwetsbaarheid op deze website, meld dit dan aan het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). We bekijken samen met het NCSC het probleem en lossen dit zo snel mogelijk op.

Direct veiligheidslek melden
Lees meer over het melden van kwetsbaarheden bij het NCSC

Sdg.rijksoverheid.nl wil dat iedereen de website kan gebruiken. Daarom houden we bij het ontwerpen, bouwen en schrijven rekening met toegankelijkheid. Ook laten we onderzoeken hoe we de website nog toegankelijker kunnen maken.

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op met Informatie Rijksoverheid.

Bekijk de toegankelijkheidsverklaring van sdg.rijksoverheid.nl.